Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

Have any Questions? +01 123 444 555
SR

Miettextilien für garantierte
Wäschehygiene

Profesionalni, dezinfekcioni postupci pranja za Vašu sigurnost

Higijenski besprekorno rublje u hotelima i ugostiteljskim objektima suštinska je potreba gostiju. Profesionalni menadžment tekstila štiti od mogućeg prenosa uzročnika bolesti putem tekstilnih materijala. U firmi SALESIANER tekstilni materijali za iznajmljivanje tretiraju se u skladu s protokolima o dezinfekcionim postupcima pranja, što se realizuje hemijsko-termičkom dezinfekcijom na temperaturi od 60° celzijusa. Nezavisni instituti za higijenu, uključujući i one pri univerzitetima, redovno proveravaju ove procese, objavljuju izveštaje o veštačenju i time gostima ulivaju sigurnost u pogledu higijenske besprekornosti tekstilnih materijala.

Visokokvalitetne zaštitne navlake za vrhunsku
higijenu kreveta

Speciijalne vrste tekstila

Specijalne navlake donose dodatne poene na testovima o higijeni objekata, one štite dušeke i jastuke i gostima pružaju higijensku sigurnost.

I za ove obloge, kao i za sve druge tekstilne materijale koje SALESIANER isporučuje, važi garancija higijene koja se postiže nezavisnim, proverenim, regulisanim postupcima pranja i dezinfekcije.

Mehr anzeigen

Zaštitnici za dušeke

Udobniji san i više sigurnosti za Vaše goste. Zaštitnici za dušeke su prozračni i stvaraju pouzdanu branu spram vlage, grinja i mikroba.
Prekrivanje čaršavima s lastišom obavlja se jednostavno, posteljina se jednostavno navuče preko zaštitnika za dušek.

Mehr anzeigen

Zaštitnici za jastuke

I jastuci se moraju zaštititi. Zaštitnici za jastuke od specijalnih vrsta materijala protiv grinja i mikroba preporučuju se u cilju ispravnog upravljanja hotelskim i drugim objektima.
Zaštitnik jastuka se pritom jednostavno navlači preko jastuka, štiteći ga sigurno i pouzdano.

Mehr anzeigen
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close