Logistika veša sa obezbeđenim standardima kvaliteta.

Veliko iskustvo i  Hightech-metode u servisu za iznajmljivanje tekstila.

SALESIANER MIETTEX je partner za tekstil za Vaše individualne potrebe u segmentu veša ili servisu za najam tekstila. Vaše potrebe: pouzdana isporuka tekstila, stalna raspoloživost, jednostavan postupak. Naše rešenje: neometana cirkulacija veša‚ priprema pravog tekstila  – preuzimanje - čišćenje, održavanje, zamena - dostava.

Vaš tekstil dobijate

 • u pravoj količini
 • u pravo vreme
 • na pravom mestu


Bilo da je pitanju radna odeća za industriju ili privredu, posteljina ili frotirski veš za hotelijere, stoljnaci za gastronomiju, stacionarni tekstil, odeća i sterilni OP-tekstili za zdravstvo ili oprema tekstilom za sterilne prostorije – upravljanje tekstilom od najboljeg znači:

 • Odeća sa podrškom elektronske obrade podataka, praćenje
 • Isporuka spremna za skladištenje u ormanima
 • Količina, kvalitet i termin su precizno definisani
 • Sistemski konsalting od strane našin stručnjaka
 • Optimalna priprema, radi prebacivanja na sistem za kompletno snabdevanje tekstilom
 • Konsalting za snabdevanje u skladu sa potrebama
 • Propratna kontrola potrošnje
 • Decenijsko iskustvo

Premeštaj donosi kvalitet, fleksibilnost, ekološke prednosti i ekonomičnost.

Premeštaj čini upravljanje tekstilom atraktivnim.

SALESIANER MIETTEX je vodeći ponuđač za servis najam tekstila i usluge pranje veša uz naknadu. Premeštaj perionice olakšaće Vaše poslovanje, ali i više od toga. Iskustva pokazuju  da naši klijenti imaju značajne prednosti u segmentu kvaliteta veša, higijene, efikasnosti, trajnosti i ekonomičnosti. Servis za iznajmljeni tekstil donosi celovitu prednost Outsourcing-a.

Zufriedenheitsgarantie


Garantujemo vrhunski kvalitet kroz visoke standarde u upravljanju kvaliteta menadžmenta i nabavke. Ako slučajno jedan deo više nije upotrebljiv, biće naravno besplatno zamenjen.

Versorgungsgarantie

 

Sa najmodernijim voznim parkom garantujemo Vam sve obuhvatno snabdevanje pomoću mreže lokacija koje se nalaze blizu klijenata. U hitnim slučajevima neki drugi ogranak može da preuzme i izvrši nalog.

Naše garancije će Vam dati dodatnu sigurnost

U modernom servisu za veš, teži se ka 100% bezgrešnom procesu. Naša klijentela očekuje pouzdanost na najvišem nivou kao i odgovarajuće kontrole koji su merilo vrednosti našeg poslovanja. Salesianer Miettex ima registrovane sertifikacione oznake za posebne mere na polju sigurnosti.
Zagarantovana Vam je isporuka tačnih mera, boja, količina i izrada.

Sa najmodernijim voznim parkom garantujemo Vam sve obuhvatno snabdevanje pomoću mreže lokacija koje se nalaze blizu klijenta. U hitnim slučajevima neki drugi ogranak može da preuzme i izvrši nalog.

© SALESIANER MIETTEX GmbH