Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

Čarobni trenuci: Nezaboravan dan za Filipa

ÖZIV, udruženje koje brine o osobama sa invaliditetom, je rešeno da podrži različite aspekte života kroz mnogobrojne projekte. Jedan od takvih je projekat "Čarobni trenuci", koji ima za cilj da ostvari neke od želja dece četiri puta godišnje. Dana 31. maja 2024. godine, u Matersburgu, bio je red na Filipa da ispuni svoj san!

Filip, sedmogodišnji dečak sa autizmom, veoma voli mašine za pranje veša. Kod kuće provodi sate posmatrajući različite programe pranja. Zahvaljujući organizaciji ÖZIV, jedna želja mu je ispunjena: ekskluzivna poseta industrijskoj perionici veša! Sa puno entuzijazma, Filip je aktivno učestvovao u poseti i oduševio nas sa svojim znajem o tačnim temperaturama pranja veša - znanje koje je sam stekao kod kuće. Njegovo oduševljenje i uživanje su nas sve zarazili.

Uprkos divno provedenom vremenu, poseta se morala završiti. Kako bismo Filipu olakšali rastanak, dali smo mu nekoliko poklona: SALESIANER mantil ukrašen amblemom sa njegovim imenom, dečji bademantil, igračku mašine za veš na baterije, i ostale SALESIANER suvenire za celu porodicu. Pored toga, organizovali smo kutiju za donacije za ÖZIV, i želimo da iskažemo duboku zahvalnost našim zaposlenima. Njihova posvećenost i želja da doniraju uprkos svojim problemima je omogućila ovaj dan.

Nadamo se da će ovaj dan zauvek ostati u Filipovom sećanju, kao i u sećanju njegove porodice, i zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u ovom posebnom trenutku.

Nazad

Rado ćemo Vas lično

posavetovati!

Pozovite nas na broj:

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close