Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

Firma SALESIANER sada nudi i maske za zaštitu usta i nosa (ZUN)

Imajući u vidu izražene potrebe i nedovoljnu raspoloživost važne zaštite usta i nosa (ZUN), SALESIANER od početka aprila proizvodi maske za višekratnu upotrebu.

bild salesianer mns produkte 04 2020 lba 17edff54

Kao što brojni mediji saopštavaju, zbog pandemije Corone javlja se velika potreba za proizvodima za zaštitu lica.

Kao vodeći austrijski pružalac usluga u oblasti tekstila za iznajmljivanje odlučili smo da uz tekuće snabdevanje domaćih preduzeća čistim i dezinfikovanim rubljem na iznajmljivanje i radnom odećom pružimo održivi doprinos suzbijanju širenja virusa COVID-19:  
U većem broju preduzeća SALESIANER počeli smo da od svog tekstila proizvodimo zaštitne maske za lice. Ovi proizvodi se izrađuju dvoslojno, perivi su i time spremni za ponovnu upotrebu.
Ovakvim novom upotrebom postojećeg tekstila s jedne strane čuvamo životnu sredinu dok istovremeno pružamo doprinos zaštiti Vaših zaposlenih, kao i Vaših klijenata. Uz to nudimo i čitavu paletu drugih perivih proizvoda za zaštitu lica, i to od pamuka i mikrofibera.
Ukoliko ste zainteresovani za bliže informacije o našoj novoj ponudi proizvoda, molimo da nam se obratite na telefon +381 11 785 89 - 41 ili uputite imejl na adresu info@salesianer.rs.

Nazad

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close