Miettextilien für garantierte Wäschehygiene

Profesionalni, dezinfekcioni postupci pranja za Vašu sigurnost 

Higijenski besprekorno rublje u hotelima i ugostiteljskim objektima suštinska je potreba gostiju. Profesionalni menadžment tekstila štiti od mogućeg prenosa uzročnika bolesti putem tekstilnih materijala. U firmi SALESIANER tekstilni materijali za iznajmljivanje tretiraju se u skladu s protokolima o dezinfekcionim postupcima pranja, što se realizuje hemijsko-termičkom dezinfekcijom na temperaturi od 60° celzijusa. Nezavisni instituti za higijenu, uključujući i one pri univerzitetima, redovno proveravaju ove procese, objavljuju izveštaje o veštačenju i time gostima ulivaju sigurnost u pogledu higijenske besprekornosti tekstilnih materijala.

 

Visokokvalitetne zaštitne navlake za vrhunsku higijenu kreveta 

 

Speciijalne vrste tekstila
Specijalne navlake donose dodatne poene na testovima o higijeni objekata, one štite dušeke i jastuke i gostima pružaju higijensku sigurnost.

I za ove obloge, kao i za sve druge tekstilne materijale koje SALESIANER isporučuje, važi garancija higijene koja se postiže nezavisnim, proverenim, regulisanim postupcima pranja i dezinfekcije.

Saznajte više
Zaštitnici za dušeke
Udobniji san i više sigurnosti za Vaše goste. Zaštitnici za dušeke su prozračni i stvaraju pouzdanu branu spram vlage, grinja i mikroba.

Prekrivanje čaršavima s lastišom obavlja se jednostavno, posteljina se jednostavno navuče preko zaštitnika za dušek.

Saznajte više
Zaštitnici za jastuke
I jastuci se moraju zaštititi. Zaštitnici za jastuke od specijalnih vrsta materijala protiv grinja i mikroba preporučuju se u cilju ispravnog upravljanja hotelskim i drugim objektima.

Zaštitnik jastuka se pritom jednostavno navlači preko jastuka, štiteći ga sigurno i pouzdano.

Saznajte više