Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

Tekstil na iznajmljivanje za
vrhunsku sigurnost
i održivost u operacionom bloku

Naši visokokvalitetni i tehnički usavršeni materijali ispunjavaju sve zahteve i norme sterilnih višekratnih proizvoda za operacioni blok, što potvrđuju redovna ispitivanja tokova i procesa servisiranja rublja, koje sprovode licencirane ustanove na osnovu odgovarajućih normi.

Ankete potvrđuju visoku udobnost prilikom nošenja prozračnih višekratnih tekstilnih materijala za operacioni blok. Time se smanjuju različiti vidovi fiziološkog opterećenja poput opšte nelagode, toplotnog udara, smanjene koncentracije, kao i ogromna opasnost od povećanog znojenja.

Višekratni tekstilni materijali za operacioni blok nude, osim udobnosti, sigurnosti i ekonomičnosti, i održivu dodatnu vrednost u pogledu zaštite životne sredine i smanjenja količine otpada.

Višekratni kompleti za operacioni blok firme SALESIANER usaglašeni su s jasno definisanim logističkim procesom, pri čemu obeležavanje bar-kodom omogućava praćenje i sistematsko beleženje svakog pojedinačnog kompleta za operacioni blok. Time se osigurava transparentnost i sigurnost za naše klijente.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close