Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

SALESIANER pomaže ugroženima sa dve velike donacije tekstila

SALESIANER se pored svog redovnog posla u februaru bavio i humanitarnim radom. Uručene su dve velike donacije tekstila humanitarnim organizacijama "Put, Istina, Život" i SOS dečija sela Srbija. Ovo je sve zaposlene SALESIANER-a učinilo veoma srećnim i ponosnim.

Dragana Miljuš, SALESIANER sa Vesnom Mraković, SOS Dečija sela

 

Prva donacija u tekstilu uručena je Hrišćanskom humanitarnom udruženju “Put, Istina, Život“ iz malog  vojvođanskog mesta  Žabalj. Kako je istakao diplomirani teolog Mile Jovanović, predsednik Udruženja, ciljevi koje je svako od volontera i saradnika postavio ispred sebe su briga za samohrane majke sa decom, briga o starim i bolesnim licima, briga za decu sa posebnim potrebama, briga o marginalizovanim grupama, kao i da ciljeve uspešno ostvaruju godinama zahvaljujući dobrotvorima poput naše kompanije koje su nesebično pomagale, a pomažu i dalje.

Druga donacija  je par dana kasnije otišla u Fondaciju SOS Dečija sela Srbija. Fondacija  je članica Međunarodne organizacije SOS Dečija sela osnovane 1949. godine, koja danas pruža podršku za više od 1.200.000 ljudi u 136 zemalja. Direktorka Fondacije Vesna Mraković kaže da u Srbiji  od 2004. godine rade na unapređenju kvaliteta života dece i mladih bez roditeljskog staranja, osnaživanju porodica u riziku, ekonomskom osamostaljivanju mladih iz ranjivih grupa, kao i pružanju pomoći u urgentnim situacijama lokalnom stanovništvu i izbeglicama, kao i da je svaki vid podrške dobrodošao i da je neimerno zahvalna na donaciji.

Verujemo da je svaki osmeh koji je naš nesebičan gest izazvao impuls da se pozitvne i lepe stvari dešavaju  i prenose dalje, a da se time umnožavaju. Nadamo se da će naša odeća i hotelska posteljina služiti onima kojima je najpotrebnija, isto kao što služi našim klijentima. Naša poruka je da kada vam se dogodi nešto dobro, nemojte držati za sebe. Podelite to – jer baš kao i osmeh, sreća može biti zarazna!

donacija 2

Nazad

Rado ćemo Vas lično

posavetovati!

Pozovite nas na broj:

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close