Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

Impressum

SALESIANER MIETTEX Bogsim d.o.o.
Batajnički drum 23
11 080 Beograd
Tel.: +381 11 785 89 40
E-Mail: info@salesianer.rs
Članstvo: Privredna Komora Srbija, u registru preduzeća Beograd,
Privredni sud Beograd
PIB: 104798639

 

Članstvo

AHK-Srbija, ÖHW, HORES, DSW, E-kapija

 

Copyright

Usluge i sadržaji veb stranice su zaštićeni autorskim pravom. Kopiranje, širenje ili drugačija upotreba usluga moguća je samo uz izričitu saglas

 

Zaštita podataka

Svi podaci dati na veb stranici se obrađuju i koriste uz poštovanje nacionalnih i evropskih propisa o zaštiti podataka, za obradu upita odn. porudžbina elektronskim putem. Podaci se ne prodaju, iznajmljuju ili prosleđuju trećim licima.

 

Linkovi

Veb stranica sadrži i unakrsna ukazivanja (LINKOVI) na veb stranice drugih ponuđača. Operater veb stranice nije odgovoran za strane sadržaje koji su dostupni preko takvih unakrsnih ukazivanja (LINKOVI). Strana ponuda je kod prvog linkovanja proverena po pitanju protivzakonitih sadržaja. Tek kada utvrdimo ili ukažemo na to, da ponuda ima protivzakonski sadržaj, onda se unakrsno ukazivanje (LINK) ukida, ako je to tehnički izvodljivo.

 

Postavljanje linkova

Hiperlinkovi na početnoj stranici ove veb stranice dozvoljeni su uz saglasnost operatera. Uključivanje pojedinačnih stranica veb ponude u strane okvire zabranjeno je izričito.

 

Obaveza

Korišćenjem veb stranice, korisnik prihvata opšte uslove poslovanja i saglasan je da neće slati protivzakonite, moralno ugrožavajuće, pornografske ili druge sumnjive sadržaje i da time neće ometati druge korisnike. Operater veb stranice zadržava pravo da takve sadržaje obriše se veb stranice.

 

Raspoloživost

Ne postoji pravi ili garancija u pogledu raspoloživosti, pouzdanosti, funkcionalnosti ili bezgrešnosti Online-ponude. U okviru tekućeg ažuriranja veb stranice mogu da se menjaju ili obustavljaju usluge i bez saopštenja.

Rado ćemo Vas lično

posavetovati!

Pozovite nas na broj:

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close