Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

Farmacija i mikroelektronika

Čiste sobe su specijalne prostorije u kojima se prisustvo čestica u vazduhu mora svesti na minimum. Tehnologija soba čistoće se posebno koristi u proizvodnji poluprovodnika, optičkoj i laserskoj tehnologiji, biološkim naukama, medicinskim istraživanjima i u farmaceutskoj industriji.

Stručnom osoblju je potrebna prava oprema za čiste sobe kako bi mogli da rade u perfektno čistom okruženju. Počevši od pravilnog izbora materijala proizvoda pa do održavanja i pripreme, potrebno je posedovati odgovarajuće znanje. SALESIANER nudi iznajmljivanje širokog spektra odeće za čiste sobe - od kombinezona do kapa i nazuvica za čiste sobe, kao i naočara i podveša za zaposlene koji rade u uslovima čistih soba. Dodatna oprema za čiste sobe, kao što su krpe od mikrofibera mogu se iznajmiti.

Pored proizvoda za čistu sobu i ekspertnih saveta, SALESIANER nudi praktičnu uslugu slaganja odeće u ormariće, "on-site" uslugu sa obučenim asistentima za snabdevanje. Naš sistem upravljanja kvalitetom i sertifikovani procesi i procedure garantuju optimalne rezultati u obavljanju usluga iznajmljivanja odeće za čiste sobe. Bar-kodovi koji su integrisani na odeći obezbeđuju transparentan uvid, a takođe je i dostupna aplikacija za popravke i web portal za dodatne upite i informacije.

Radujemo se razgovoru
sa Vama!

Pozovite nas na broj:

Ili kliknite ispod da ostavite Vaš

Broj telefona
Prezime*
Firme*
Broj telefona*
Poštanski broj*
Колика је сума бројева 2 и 9?

Rado ćemo Vas lično

posavetovati!

Pozovite nas na broj:

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close