Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

Novosti iz SALESIANER grupe

Novi SALESIANER ormarići: Bezbednije i praktičnije

Kao vodeća firma u svojoj industriji, pažljivo brinemo o svim aspektima servisa koje nudimo i konstantno radimo na njihovom unapređenju. Sa zadovoljstvom najavljujemo prelazak na brave sa trocifrenim kôdom, čime zamenjujemo dosadašnje brave sa ključićima. To će unaprediti bezbednost i praktičnost za sve naše klijente i njihove zaposlene.

Čarobni trenuci: Nezaboravan dan za Filipa

ÖZIV, udruženje koje brine o osobama sa invaliditetom, je rešeno da podrži različite aspekte života kroz mnogobrojne projekte. Jedan od takvih je projekat "Čarobni trenuci", koji ima za cilj da ostvari neke od želja dece četiri puta godišnje. Dana 31. maja 2024. godine, u Matersburgu, bio je red na Filipa da ispuni svoj san!  

Poseta međunarodnih novinara centrali u Beču

17. oktobra 2023. godine dočekali smo delegaciju novinara iz devet evropskih zemalja u sedištu SALESIANER grupacije. Putovanje za novinare organizovala je Evropska komisija (Generalni direktorat za energetiku).

SALESIANER pomaže ugroženima sa dve velike donacije tekstila

SALESIANER se pored svog redovnog posla u februaru bavio i humanitarnim radom. Uručene su dve velike donacije tekstila humanitarnim organizacijama "Put, Istina, Život" i SOS dečija sela Srbja. Ovo je sve zaposlene SALESIANER-a učinilo veoma srećnim i ponosnim.

Rado ćemo Vas lično

posavetovati!

Pozovite nas na broj:

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close