Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

Zašto odabrati tekstil za iznajmljivanje?

SALESIANER profesionalna usluga iznajmljivanja tekstila nudi bezbroj prednosti u odnosu na samostalno pranje veša. S jedne strane, otklanja potrebu za ulaganjima u kupovinu i održavanje mašina za pranje i sušenje veša, a sa druge strane korišćenje usluge iznajmljivanja tekstila olakšava prilagođavanje količina tekstila odgovarajućem nivou potražnje.

SALESIANER ima stručan tim zaposlenih sa dugogodišnjim iskustvom u pravilnom rukovanju tekstilom. Ovo ne samo da obezbeđuje visok stepen kvaliteta, već osigurava da se tekstil pažljivo tretira kako bi se mogao duže koristiti. Pitanje održivosti je čvrsto ukorenjeno u kulturu kompanije i koristimo deterdžente pravilno u kombinaciji sa održivim izvorima energije. Stari tekstil se ponovo koristi umesto da se jednostavno odbacuje, čime se podržava cirkularna ekonomija.

Posvećenost zaposlenih u SALESIANER-u znači da se kupci mogu koncentrisati na svoj osnovni posao umesto da troše vreme i resurse na brigu o tekstilu. To takođe znači da kupci ne snose nikakve troškove radne snage na internu perionicu ili bilo kakve investicione troškove za mašine. Iznajmljivanje tekstila i prateće usluge stoga predstavljaju ekonomičnu i održivu alternativu posedovanju sopstvene perionice i sopstvenog tekstila. Time se omogućuje ušteda troškova i očuvanje resursa, a uz to imate koristi u vidu visokog kvaliteta, fleksibilnosti, higijene, uštede vremena i praktičnosti.

warum kostenersparnis

Ušteda troškova

Profesionalna usluga najma tekstila može pomoći u smanjenju troškova. Angažovanje eksterne kompanije za negu tekstila eliminiše potrebu za ulaganjem u mašine za pranje i sušenje, kao i prateće operativne troškove i troškove radne snage. Usluga preuzimanja i isporuke takođe može da svede troškove skladištenja na minimum. Samim tim, iznajmljivanje tekstila može biti isplativa alternativa za profesionalnu negu tekstila u poređenju sa internim pranjem veša.

warum Ressourcenschonung

Očuvanje prirodnih resursa

Upotreba profesionalnih industrijskih mašina za pranje veša, kao i mašina za sušenje veša, dokazano smanjuje nivo potrošnje vode i energije. Efikasni procesi optimizuju korišćenje resursa kao što su voda, energija i deterdženti. Sertifikovani, ekološki prihvatljivi deterdženti i procesi pomažu da se minimizira negativan uticaj na životnu sredinu. SALESIANER internacionalna mreža perionica veša i optimizovani transportni putevi igraju ključnu ulogu u održivom smanjenju negativnih uticaja na životnu sredinu.

warum flexibilitaet

Fleksibilnost

Jedna od prednosti koje SALESIANER nudi svojim kupcima je fleksibilnost količine tekstila prema Vašoj potražnji, čak i u kratkom roku ako dođe do visokih nivoa upotrebe. Količina i vrsta tekstila za iznajmljivanje mogu se brzo prilagoditi sezonskim fluktuacijama, kao što je u hotelskoj i restoranskoj industriji, ili u slučaju opštih promena u poslovnom okruženju, kako bi se svakodnevno poslovanje odvijalo neometano.

icon drops

Bezbednost i higijena

Kao lider na tržištu tekstila, SALESIANER obezbeđuje da se tekstil za iznajmljivanje pere i obrađuje higijenski u skladu sa najvišim standardima i normama. Sertifikovane procedure pranja i standardizovane provere kvaliteta obezbeđuju da je tekstil mikrobiološki besprekoran, sterilan ako je potrebno, odgovarajućeg kvaliteta i stoga bezbedan za upotrebu u zdravstvu, industriji, trgovini i prodaji na zakonom propisan način.

warum zeitersparnis

Štedi vreme

Angažovanje firme za negu tekstila predstavlja značajnu uštedu vremena u vašim svakodnevnim operacijama. Nema više potrebe da brinete o kupovini, održavanju, skladištenju, popravci ili odlaganju tekstila. Zašto? Zato što naša usluga iznajmljivanja tekstila znači da kompanije dobijaju sve iz jednog izvora. Zauzvrat, naši kupci mogu da se koncentrišu na svoju osnovnu delatnost, jer SALESIANER preuzima brigu o tekstilu i pruža profesionalno rešenje za svaki zahtev.

warum nachhaltigkeit

Održivost

Samo korišćenje usluge najma tekstila znači da naši kupci već daju svoj doprinos u zaštiti životne sredine. Ova održivost je postignuta posebno profesionalnom obradom tekstila koristeći najsavremenije tehnologije i mašine, kao i poboljšanja deterdženata kroz istraživačke i razvojne aktivnosti. Mi u SALESIANER-u takođe uspevamo da unapredimo sopstveni uticaj na životnu sredinu na održiv način kroz našu opreznu upotrebu resursa, sa fokusom na obnovljive izvore energije i programe reciklaže.

Aktuelne informacije

Preuzmite ostale informacije o aktuelnoj temi, kako biste dobili sveobuhvatan pregled.

Unternehmensfolder 2023 EN mocku eb5d2adf

Rado ćemo Vas lično

posavetovati!

Pozovite nas na broj:

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close