Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

Hoteli, restorani i ketering

Dug radni dan u kuhinji restorana, u delu za posluženje ili u održavanju vašeg hotela može biti izazovan i pun događaja. Sa odgovarajućim vešom za iznajmljivanje od strane SALESIANER-a, osiguravate da vaši zaposleni uvek imaju dovoljnu količinu hotelskog tekstila za svoje dnevne zadatke. Bilo da vam je potrebna posteljina, frotirski veš ili stolnjaci i salvete za vaš hotel ili restoran, uvek možete računati na našu uslugu iznajmljivanja veša!

Kao pouzdan partner, tu smo da osiguramo da su vaši apartmani, odmarališta, hotelska naselja ili gradski hoteli uvek opremljeni posteljinom najboljeg kvaliteta. Gosti ekoloških hotela, termalnih i wellness centara se takođe osećaju posebno udobno u organskoj posteljini i organskom frotirskom vešu obezbeđenom od SALESIANER-a.

Pored toga što brinemo o dobrobiti vaših gostiju, želimo i da Vaši zaposleni budu zadovoljni na poslu, te nudimo sveobuhvatan asortiman odeće za njih - kuvarsku uniformu, kecelje, pantalone, polo majice, T-shirt majice, softšel jakne za housekeeping osoblje, kao i odeću usklađenu za HACCP standardima.

Radujemo se razgovoru
sa Vama!

Pozovite nas na broj:

Ili kliknite ispod da ostavite Vaš

Broj telefona
Prezime*
Firme*
Broj telefona*
Poštanski broj*
Колика је сума бројева 6 и 4?

Rado ćemo Vas lično

posavetovati!

Pozovite nas na broj:

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close