Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

Profesionalna usluga iznajmljivanja otirača za veću zaštitu, bezbednost i čistoću

SALESIANER asortiman otirača obuhvata širok izbor proizvoda za različite primene. Naši otirači za regulisanje prašine štite ljude i nameštaj od proklizavanja i prljanja. Otirači sa Vašim logom i otirači sa porukama su prefinjeni reklamni otirači koji se mogu koristiti za prenošenje kratkih poruka posetiocima i građenje Vašeg brenda.

Ergonomski otirači, poznati i kao „otirači protiv umora“, pružaju podršku mišićima zaposlenih na stajaćim radnim mestima i igraju bitnu ulogu u promociji zdravlja na poslu.

Gumeni otirači ili otirači protiv klizanja koriste se u proizvodnim pogonima, ali i kao spoljašnji i unutrašnji otirači u prijemnim prostorijama ili oblastima sa velikom cirkulacijom ljudi, gde sprečvaju proklizavanje.

 

Kratak pregled prednosti

  • Smanjen rizik od proklizavanja, posebno kada je napolju vlažno vreme – za vaše klijente i zaposlene
  • Otirači su dostupni u mnogim bojama i različitim veličinama, kao i sa pojedinačnim reklamnim logotipima u skladu sa vašim korporativnim identitetom
  • Otirači za iznajmljivanje su na višem higijenskom nivou od kupljenih otirača
  • Zaštita skupocenih podova
  • Efikasno planiranje, pranje i blagovremena zamena otirača

PREMIUM otirači

SALESIANER otirači za kontrolu prašine imaju više prednosti: štite od klizanja po vlažnom vremenu, a pored toga štite pod od prljavštine i oštećenja. Uz SALESIANER uslugu najma otirača ne morate brinuti o njima. Naši vozači redovnim isporukama menjaju korišćene otirače novim, higijenski čistim, u unapred dogovorenim intervalima.

1 m2 površine otirača apsorbuje približno 3 kilograma suve prljavštine i približno 4 litra vlažnosti. Otirači pružaju dodatni nivo higijene i sigurnosti. Otirači sakupljaju 80% prljavštine – ovakav stepen kvaliteta moguć je zahvaljujući upotrebi uplenetih najlonskih niti. Takva specijalna vlakna stvaraju veoma veliku površinu i pružaju optimalno "četkanje". Prljavština se skuplja van vidokruga na dnu prostirke. Usluga pranja obezbeđuje da otirači budu potpuno čisti.

premiummatte graphite antirutsch 62f6dbb9
premiummatte braun antirutsch 3e3f17c8
premiummatte rot antirutsch 173973b3

Dizajn otirači

Otirači sa logotipom ili reklamni otirači su važan deo vizuelnog identiteta kada je u pitanju prikazivanje kratkog sadržaja kao što su reklamne poruke ili logo Vaše kompanije. Nezamenjivi su za nastupe na sajmovima i drugim manifestacijama, ali podjednako važni ispred recepcije ili u lobiju kompanija i hotela.

Naše dizajnerske prostirke mogu da sadrže jedinstvene logotipe i poruke i veoma su efikasne u hvatanju prljavštine. Izaberite između 44 boje i kreirajte svoj sopstveni dizajn, a mi smo tu da vam pomognemo. Izborom dizajnerskog otirača ćete dati pečat svom imidžu i ostaviti dobar utisak na svoje klijente. Pretvorite neiskorišćeni prostor u mesto za reklamu ili oglašavanje kako biste stvorili jedinstvenu atmosferu. Proverena usluga SALESIANER pranja Vam je na raspolaganju kako bi Vaši otirači uvek bili čisti i negovani.

design color matte farben antirutsch a04836cf
design matte logo grau fb3c4519
freestyle matte design 600eedab

Specijalne staze

Gumeni otirači su veoma raznovrsni. Mogu se koristiti i na zatvorenom i na otvorenom, kao na primer u back-office prostorima, kao dodatna zamka za prljavštinu, ili na ulazima. Gumene staze su otporne na ulja, vodu i rastvarače. SALESIANER ergonomske staze su specijalno napravljene za stajaća radna mesta. Napor i pritisak na telo usled tvrdih podova je smanjeno, dok dolazi do olakšanja za telo i zglobove. Otirači protiv umora dugoročno podržavaju dobrobit i fizičko zdravlje zaposlenih.

allroundstripe gummimatte schwarz 89c8d40e
allroundchess gummimatte schwarz b0e3f494
ergonomicantibac gummimatte schwarz 5b214a8e
ergonomicdots gummimatte schwarz 38e95719
ergonomicplus gummimatte schwarz 9b158503
ergonomicplussafety gummimatte schwarz d15e2a2f

Radujemo se razgovoru
sa Vama!

Pozovite nas na broj:

Ili kliknite ispod da ostavite Vaš

Broj telefona
Prezime*
Firme*
Broj telefona*
Poštanski broj*
Који је резултат сабирања бројева 3 and 5?

Aktuelne informacije

Preuzmite ostale informacije o aktuelnoj temi, kako biste dobili sveobuhvatan pregled.

folder mockup szonyegszolgaltatas szonyegberles 2022 DE a521f7de

Rado ćemo Vas lično

posavetovati!

Pozovite nas na broj:

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close