Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

Grüezi - Švajcarska, stižemo!

Dolaskom naše kompanije na švajcarsko tržište, nastavljamo širenje kompanije na području Evrope. SALESIANER grupacija je sada prisutna u celom D-A-CH (Nemačka-Austrija-Švajcarska) regionu.

Cilj nam je ostvariti uspeh koji smo postigli u Vorarlberg-u prošle godine, koristeći pozitivna iskustva i znanja o tržištu, a naše vekovno iskustvo omogućilo je uspešan ulazak na švajcarsko tržište. SALESIANER portfolio će se prvenstveno bazirati na najmu radne odeće, industrijskih krpa i premijum otirača. Takođe, imali smo mogućnost da se zajedničkim snagama udružimo sa perionicama veša u Cirihu, kako bismo još bolje razumeli zahteve naših kupaca. Za početak, fokus je na lokalnim trgovinama, proizvođačima i farmaceutskim kompanijama.

„Oduševljeni smo što možemo da zatvorimo krug u D-A-CH regionu. SALESIANER sada snabdeva sve svoje kupce u Švajcarskoj iznajmljenim tekstilom. Ključni faktor u našoj odluci da napravimo ovaj potez bio je sam potencijal tržišta koji ima veoma zanimljivu strukturu kupaca. Ono što švajcarske kompanije žele su kvalitet i pouzdanost. Vrednosti koje idu ruku pod ruku sa vrednostima SALESIANER-a i na taj način nam daju pozitivan pogled na budućnost”, kaže generalni direktor SALESIANER-a Victor Ioane o širenju u susednu zemlju.

SALESIANER Schweiz Expansion 06 2022 4ea61b83

Slika: Menadžement tim SALESIANER Švajcarska (v.l.n.r.): Johann Kandelsdorfer (komercijalni menadžer),
Markus Kühböck (GF), Markus Fleischanderl (GF), Victor Ioane (CEO)

 

Markus Fleischandler, Operativni menadžer švajcarske podružnice, vidi veliki potencijal i raduje se izazovu:

"Naš cilj je da pozicioniramo SALESIANER kao kvalitetan brend na švajcarskom tržištu i da postanemo najbolji partner kompanijama za trgovinu i industriju."

Nazad

Rado ćemo Vas lično

posavetovati!

Pozovite nas na broj:

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close