Извините, али ставка "offcanvas-col1" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col2" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col3" не постоји.

Извините, али ставка "offcanvas-col4" не постоји.

RS

SALESIANER dobio nagradu za izuzetnu posvećenost energetskoj efikasnosti i zaštiti klime

SALESIANER je jedna od 18 austrijskih kompanija koje je nagradila inicijativa klimaaktiv koju je pokrenulo Savezno ministarstvo klimatskih poslova za zaštitu klime.

SALESIANER Klimaschutzpreis 2022 9979dd2d

Thomas Gittler (Head of Integrated Management Systems), Mirsad Muric (Technology and Lean Management) sa Bettinom Bergauer (Federal Ministry of Climate Action)

Savezno ministarstvo klimatskih poslova, životne sredine, energije, mobilnosti, inovacije i tehnologije koristi ovu nagradu da oda priznanje uspešno sprovedenim poduhvatima u okviru austrijske industrije, kao i ambicioznim planovima akcije za 2030. koje su izradili partneri na projektu klimaaktiv kako bi postepeno izbacili upotrebu fosilnih goriva koliko god je to moguće.


SALESIANER je član projekta klimaaktiv od 2013. godine i redovno dostavlja i implementira planove akcije na različitim lokacijama, uključujući različite mere optimizacije procesa, kao i uvođenje energetskih efikasnih linija za pranje i sušenje veša, linija za peglanje i završnu obradu. Fotonaponski sistemi su instalirani na krovovima skoro svih perionica u Austriji, što pokazuje našu viziju budućnosti i dugogodišnju posvećenost održivosti.


Nagrađivane perionice štede ukupno 42 million kilovat-sati električne i toplotne energije godišnje zahvaljujući preduzetima akcijama, što je jednako uštedi od oko 5.990 tona ugljen-dioksida. Opsežne i inovativne mere koje su uvele perionice će uštedeti energiju i emisiju ugljen-dioksida.
Sa našim akcionim planom za 2030., SALESIANER ističe predani rad na poboljšanju energetske efikasnosti i povećanju udela energije iz obnovljivih izvora.
Poseban izazov predstavljaju projekti razvoja alternativnih načina proizvodnje pare, sa ciljem da značajno smanjimo korišćenje fosilnih goriva. SALESIANER želi da proizvodi više električne energije koristeći energiju vetra. Principi održivosti i odgovornosti prema životnoj sredini i društvu uopšte su ključni aspekti kulture naše komapnije, motivišući tim pod nadzorom tehničkog direktora Mirsada Murića i menažera informacionih sistema Thomasa Gittlera koji razvijaju i implementiraju inovativne i održive projekte.

Nazad

Rado ćemo Vas lično

posavetovati!

Pozovite nas na broj:

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close